Cavani: Gol nas vodi dalje

Napoli protiv Chelseaja

Cavani: Gol nas vodi dalje

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović razmišlja o odlasku iz svog sadašnjeg kluba, Dinama iz Moskve.  

Urugvajski napadač Napolija Edinson Cavani vjeruje da ako njegova ekipa postigne gol večeras protiv Chelseaja onda mogu proći dalje.

 

Napoli večeras gostuje na Stamford Bridgeu, gdje će pokušati protiv Chelsea sačuvati prednost iz prvog susreta na San Paolu, gdje su slavili sa 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Postići gol na Chelsejavom terenu za nas znači plasman u naredni krug Lige prvaka, a to je naš cilj večeras. Na San Paolu smo pokazali kako možemo preokrenuti rezultat i odigrati dobro protiv velikih ekipa i u odbrani i u napadu. Sada, u Londonu, cilj nam je postići gol i tada smo blizu prolaska dalje", rekao je Cavani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti