Cavani pred transferom: "Novac nije važan, on želi da dođe"
Foto: EPA

Rasni centarfor seli u Buenos Aires

Cavani pred transferom: "Novac nije važan, on želi da dođe"

Iskusni napadač PSG-a Edinson Cavani, po svemu sudeći, pojačat će Bocu Juniors.

Urugvajskom reprezentativcu na kraju aktuelne sezone ističe ugovor s PSG-om i uveliko se špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru, a sljedeća destinacija će najvjerovatnije biti Boca Juniors.

Cavani je nedavno priznao da je "Boca klub koji voli", a da bi se transfer mogao realiovati potvrdio je i sportski direktor ovog kluba Jorge Bermudez, kazavši kako je fudbaler PSG-a dao jasne znakove.

"Dogovor ne podrazumijeva samo da ga želimo, već je i realan. Znam da je predsjednik kluba Juan Ramon Riquelme blizak sa Cavanijem. Mislim da bi to moglo biti završeno veoma brzo, novac neće biti važan. Cavani ima veliku želju da nosi Bocin dres i čini mi se da su znakovi jasni", izjavio je Bermudez.

Za Cavanijeve usluge se također bori i David Beckham koji ga želi dovesti u Inter Miami, ali sve je izvjesnije da će 33-godišnji fudbaler poslušati srce i izabrati Bocu pored brutalnog novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi