Cavani za minimalan trijumf PSG-a nad Bordeauxom

Francuska liga, 24. kolo:

Cavani za minimalan trijumf PSG-a nad Bordeauxom

Prva utakmica današnjeg programa 24. kola Ligue 1 donijela je okršaj starih rivala - Paris Saint-Germaina i Bordeauxa.

Parižani su suvereno na vrhu tabele, imaju 13 bodova više u odnosu na Lille, a novi trijumf, ujedno devetnaesti po redu, ostvarili su nad Bordeauxom slavivši na Parku Prinčeva s minimalnih 1:0.

Većinu susreta Paris Saint-Germain je dominirao, bio je znatno opasniji, međutim na kraju je viđen samo jedan gol. Ključni trenutak se dogodio u 42. minuti kada je Cavani s bijele tačke postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

Tuchelovi izabranici se nakon pobjede nad Bordeauxom okreću Ligi prvaka, gdje u sklopu osmine finala gostuju na Old Traffordu kod Manchester Unitedu.

Ligue 1, 24. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Paris Saint-Germain - Bordeaux 1:0 (Cavani 42')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi