Thomas Tuchel: Ne želim da Mbappe igra na isti način kao i Neymar
Parižani će biti bez Neymara duže vremena

Pred utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda

Thomas Tuchel: Ne želim da Mbappe igra na isti način kao i Neymar

S. Pašalić

Menadžer PSG-a, Thomas Tuchel, izjavio je kako ne želi da Kylian Mbappe igra na isti način kao što igra brazilski superstar Neymar.

PSG će narednog utorka igrati protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, a u toj utakmici će biti bez Neymara koji će zbog povrede biti van terena duže vremena.

Thomas Tuchel je rekao novinarima da neće staviti Mbappea na Neymarovu poziciju, te da mu je drago što će Francuz igrati na svojoj prirodnoj poziciji.

"Ne želim da Kylian igra kao Neymar i zadržava loptu. Kylian je nevjerovatno opasan u zadnjem potezu i želim da tako i ostane.", rekao je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je doživio svoj prvi poraz ove sezone u francuskom prvenstvu od Lyona, ali još uvijek imaju 10 bodova prednosti. U subotu će igrati svoju utakmicu protiv Bordeauxa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi