Cavanijeva čarolija protiv Češke

Prekrasan gol

Cavanijeva čarolija protiv Češke

M. Šljivak

Edison Cavani postigao je spektakularan gol za Urugvaj u prijateljskom meču protiv selekcije Češke.

Česi su zaboravili da izađu na vrijeme. Cavani je izbjegao ofsajd, dočekao je loptu i škaricama iz okreta ju je poslao u mrežu za povećanje prednosti selekcije Urugvaja na 2:0.

Prethodno je Luis Suarez pogodio sa penala za 1:0, pa je tako napadački duo urugvajske selekcije pokazao da je bez dileme jedan od najboljih na svijetu.

Uživajte u čaroliji Edinsona Cavanija.

Top Komentari

Celtic
Čovjek dadne sjajan gol, a ovaj komentator isto da je neko umro i još o offsideu se nadovezao, isto ona dvojica na OBN da neko dadne preko centra gol, prvo bi nešto pametovali da li je offside, oko sokolovo, i ostale mudrolije Balkanskih komentatora.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije