Ceballos se želi vratiti u klub u kojem je sve počelo

Čini se da neće ostati u Arsenalu

Ceballos se želi vratiti u klub u kojem je sve počelo

E. Čaušević

Španski veznjak Dani Ceballos pred početak ove sezone stigao je u Arsenal na posudbu iz Real Madrida.

Ceballos je na Emirates stigao kao veliko pojačanje, ali nije uspio da pokaže ono što se od njega očekuje. Već sada je skoro sigurno da Topnici neće otkupiti njegov ugovor jer nisu zadovoljni njegovim igrama.

Ovaj 23-godišnji veznjak u Real je stigao ne ljeto 2017. godine iz Betisa za 17 miliona eura, ali se u kraljevskom klubu nije naigrao. Arsenal ga je odlučio dovesti na posudbu, no Španac nije uspio da pokaže ono što se od njega očekivalo na Emiratesu.

Španski mediji pišu da će se on na ljeto vratiti u kraljevski klub, ali da će ga Real ponovo poslati na posudbu. Ceballos želi da se vrati u Betis gdje je sjajno igrao prije odlaska u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Betis je pokazao veliki interes da vrati Ceballosa u svoj tim na posudbu naredne sezone, ali će konačnu riječ na kraju imati Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arsenal.Sa
Blago tebi ,cim se ti bavis....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi