Čech: Kolašinac je igrao sjajno, spremni smo za sezonu

Golman Arsenala

Čech: Kolašinac je igrao sjajno, spremni smo za sezonu

Edmir Škorić

Golman Arsenala Petr Čech smatra da je njegov tim spreman za narednu sezonu.

Prvi trofej u sezoni pripao je Arsenalu nakon što je tim iz sjevernog Londona jučer u meču Community Shielda, na penale, savladao Chelsea. U regularnih 90 minuta bilo je 1:1, a jedini gol za Topnike postigao je Sead Kolašinac.

"Nedostajalo nam je puno igrača, ali sjajno je vidjeti da smo spremni i da igrači žele da se dokažu za mjesto u ekipi. Pokazali smo da smo spremni za sezonu", rekao je Čech, pa je dodao:

"Sead Kolašinac je zamijenio Pera Mertesackera, a onda je odigrao sjajan meč i, kao i drugi, pomogao je u osvajanju trofeja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici u petak protiv Leicestera otvaraju novu sezonu u Premier ligi, sa Kolašincem i Alexandreom Lacazetteom, koji je došao iz Lyona, povećale su sei ambicije ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi