"Kolašinac je apsolutna životinja"

Theo Walcott hvali bh. reprezentativca

"Kolašinac je apsolutna životinja"

Edmir Škorić

Krilni nogometaš Arsenala Theo Walcott oduševljen je igrama bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

Mi odavno znamo da je Kolašinac poput tenka, a njegovu snagu sada su uočili i u Engleskoj.

Jučer je postigao važan gol za Arsenal u meču Community Shielda protiv Chelseaja, pa su uslijedile mnoge usporedbe. Navijači su ga nazvali Tenkašinac, a Walcott je otišao toliko daleko da ga je uporedio sa životinjom. 

“Trener je taj koji će donijeti konačni sud o njemu, ali za mene je Kolašinac totalna životinja. Mnogi igrači će ga ove sezone željeti izbjeći, to je sigurno”, kazao je Walcott.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašincu su svi u klubu čestitali jučer na prvijencu, a kako stvari stoje, on će biti standardan u timu Arsenala naredne sezone i već sada ga nazivaju najboljim lijevim bekom na Otoku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti