Čech: Ne otpisujte Chelsea
FOTO: EPA

Iako je Chelsea loše otvorio sezonu, češki golman poručuje

Čech: Ne otpisujte Chelsea

Adnan Beganović

Češki golman Petr Čech smatra da je njegov bivši klub Chelsea i dalje favorit za osvajanje titule u Premiershipu.

Iako su Plavci očajno otvorili sezonu, te se nalaze tek na 16. mjesti tabele, Čech ih i dalje vidi kao najozbiljnije kandidate za osvajanje naslova.

"Njihov položaj na tabeli me iznenađuje jer su među najboljim ekipama u Premiershipu. Ne znam u čemu je problem, ali sezona je duga i u mojim očima Chelsea je još uvijek u igri za osvajanje naslova", izjavio je Čech.

Arsenal je nakon osam odigranih kola drugoplasirani, a Čech je uvjeren da se i Topnici mogu boriti za naslov.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon prvog poraza od West Hama svi su nas bili otpisali, a sada nas nakon nekoliko pobjeda upoređuju sa nepobjedivim Arsenalom. Imamo ekipu koja je u stanju boriti se za naslov prvaka do posljednjeg kola", zaključio je Čech.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.