Čech 'tjera' Ospinu iz Arsenala?

Kolumbijac bi mogao otići u januaru

Čech 'tjera' Ospinu iz Arsenala?

Kolumbijski golman David Ospina mogao bi ove zime napustiti Arsenal.

Ospina pored Čecha ne može da dobije priliku da brani za londonski klub, a kao njegova nova destinacija spominje se Bešiktaš.

Britanski mediji pišu da je Kolumbijcu prioritet pronaći klub u kojem će imati veću minutažu, a Bešiktaš se čini kao idealna opcija.

Postoji šansa da Ospina u januaru ode na posudbu u Bešiktaš, koji bi na kraju sezone stekao pravo na otkup njegovog ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

David Ospina je ove sezone branio na samo tri utakmice, u kojim je ukupno primio šest pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.