Čech: Želim da ostanem, ali vidjet ćemo

Ne ide mu se iz Arsenala

Čech: Želim da ostanem, ali vidjet ćemo

Iskusni golman Arsenala Petr Čech poručio je da želi ostati na Emiratesu, iako njegova budućnost u ovom klubu nije toliko izvjesna.

Čechov ugovor ističe na ljeto, a menadžer Emery je nedavno izjavio da ne zna kakva je sudbina ovog 36-godišnjaka.

Uprkos tome, stav iskusnog golmana je dobro poznat.

"Volio bih da ostanem u Arsenalu, ali tek je januar. Sezona je duga i ne znam šta će se dogoditi", rekao je Čech, kojem Arsenal još uvijek nije ponudio produženje saradnje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nisam pod pritiskom što mi još nije ponuđen novi ugovor. Vidjet ćemo poslije prelaznog roka. Znam šta se od mene očekuje i koji je moj posao".

Petr Čech je posljednji meč u Premier ligi odigrao još 29. septembra protiv Watforda, kada se i povrijedio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi