Cedevita deklasirala Šibenik, Musa ponovo odličan

6. kolo Lige za prvaka

Cedevita deklasirala Šibenik, Musa ponovo odličan

Košarkaši Cedevite uspjeli su na domaćem parketu savladati Šibenik u okviru 6. kola hrvatske Lige za prvaka. 

Izabranici Veljka Mršića nisu imali većih problema protiv Šibenika i na kraju zasluženo slavili sa ubjedljivih 104:53, a da gosti u ovom susretu nisu imali šta tražiti bilo je očito već na samom početku. 

Cedevita je prvu četvrtinu okončala sa sedam poena prednosti i sa znatno boljom igrom u nastavku uspjela je na odmor otići sa prednošću od 43:30. Do kraja utakmice Cedevita je držala visok tempo i konačan rezultat glasio je 104:53. 

Za vrijeme provedeno na parketu naš kadetski reprezentativac Džanan Musa ubacio je 13 poena, dok je Nemanja Gordić ubacio sedam poena manje.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi