Musa: Najbolje će biti kada Čampara i ja budemo u istom timu

"On mi je kao brat"

Musa: Najbolje će biti kada Čampara i ja budemo u istom timu

E. Škorić

Džanan Musa nije uspio s Cedevitom doći do kraja u kvalifikacijskom turniru za juniorsku Euroligu u Beogradu.

"Uvijek govorim da može bolje. Kao ekipa smo mogli bolje, ali obzirom da smo imali dosta povrijeđenih igrača... Sve u svemu, napravili smo dobar uspjeh. Nastavit ćemo da radimo i da se borimo", rekao je Musa za RSG.

Cedevita je u polufinalu turnira u Beogradu zaustavljena od ekipe Spars iz Sarajeva.

"Sparsi su dosta kvalitetna ekipa i ako niste sto posto u utakmici i  skoncentrisani, onda možete da dođete do problema. Od mene se uvijek očekuje da budem lider, ali noć prije sam zadobio udarac u koljeno i nisam mogao da dam svoj maksimum, ali ne tražim nikakav alibi. Utakmica je bila dost napeta, Spars je zasluženo prošao u finale i čak su zaslužili da osvoje turnir".

U polufinalu smo mogli da gledamo okršaj dvojice mladih košarkaša koje čeka velika budućnost - Muse i Sanija Čampare.

"Čampara je nešto posebno. Mi smo dobri prijatelji, on mi je kao brat. No, prave stvari će doći kad budemo u istom timu", istakao je Musa za RSG radio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi