5

Komentari (5)

luks-02
Suareza obavezno prodat.Ukoliko bi Messi štopirao prodaju Suareza,zbog toga što mu je prijatelj onda prodat i Messija.Več najmanje 2 godine igra Suarez samo zbog prijateljstva sa Messijem.Sa ovom obranom Barcelona u ligi prvaka neče dogurati daleko iako dobiju i Neymara.
pazzo13
Bilo bi im bolje da su doveli De Ligta i nekog desnog beka,jer Roberto je vezni igrac,a Lenglet prosjecan stoper.
Arnel925
Bas sam isto htjeo da kažem. Imaš 4 igrača koja samo služe za napad. To je nemoguće u fudbalu. Neko mora na klupu to je sigurno. Barca igra sa tri naprijed. Znaci Neymar ili Grizmann na klupu
Adnanos
Prije ve Suarez na klupu nego Neymar. U slucaju da dodje sigurno nece sjedit na klupi. Suludo je i mislit da ce Neymar sjedit na klupi.
hasetz
Ne mogu oni dat' koliko mogu primit... Nijedan od te četvorice se neće vraćati u odbranu. To je klasični pucanj u prazno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.