Čeka se dolazak Neymara i imat ćemo Dream Team: Barcin napad će biti najjači u historiji fudbala!

Katalonci se maksimalno pojačavaju

Čeka se dolazak Neymara i imat ćemo Dream Team: Barcin napad će biti najjači u historiji fudbala!

Jedna od ekipa koje bi mogle odraditi fantastičan prelazni rok je Barcelona. 

Katalonci iza sebe imaju još jednu sezonu u kojoj nisu uspjeli osvojiti Ligu šampiona. Ispali su u polufinalu od Liverpoola i to je već četvrta godina zaredom kako Barca nije igrala u finalu ovog takmičenja.

Upravo zbog toga uprava Katalonaca čini sve u ovom prelaznom roku da dodatno pojača ekipu kako bi Barca ponovo postala favorit broj 1 u Ligi prvaka.

Novac nije šteđen pa su klub do sada pojačali golman Neto, defanzivac Emerson, veznjak Frankie de Jong i napadač Antoine Griezmann. Sedmicama se špekuliše i o povratku Neymara, a ako se to zaista dogodi, onda će Barca imati vjerovatno najjači napad u historiji fudbala, barem po imenima igrača.

Najofanzivniju liniju ekipe činili bi Griezmann, Leo Messi, Luis Suarez i Neymar. Ostaje nam da vidimo u narednim danima da li će Neymar zaista ostvariti želju i vratiti se na Camp Nou stadion, a ukoliko se to dogodi, onda će sastav Katalonaca izgledati ovako:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, tržišna vrijednost igrača Barcelone je najveća u svijetu fudbala, a dolaskom Neymara bit će još veća, pa će ovo biti uvjerljivo najskuplji tim svijeta, barem prema transfermarktu.

Neymar je u Barceloni igrao od 2013. do 2017. godine, a u tom periodu je osvojio jednu Ligu prvaka i to 2015. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hasetz
Ne mogu oni dat' koliko mogu primit... Nijedan od te četvorice se neće vraćati u odbranu. To je klasični pucanj u prazno.
4 0
pazzo13
Bilo bi im bolje da su doveli De Ligta i nekog desnog beka,jer Roberto je vezni igrac,a Lenglet prosjecan stoper.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi