Čeka se gol Paname za više od 600.000 funti

Svi su na nogama

Čeka se gol Paname za više od 600.000 funti

Edmir Škorić

Ukoliko Panama zabije gol, engleski kladioničari mogli bi se dobro opariti.

Kladionice su nudile opciju prije početka Svjetskog prvenstva za igrače da mogu da se klade kako će sve selekcije zabiti najmanje po dva (2) gola u grupnoj fazi.

Koeficijent na ovu okladu bio je čak 225, pa su neki igrači sportske kladionice na Otoku vjerovali u takav scenarij, a sada im za dobitke još treba gol Paname, koja je jedini gol u prva dva kola zabila Engleskoj.

Panama od 20 sati igra protiv Tunisa u meču bez rezultatskog značaja, no neki će taj duel pratiti kao da je u pitanju finale Svjetskog prvenstva.

Do danas su sve reprezentacije osim Poljske i Paname prešle granicu od dva i više golova na Mundijalu, a Poljska je uspjela zabiti u pobjedi nad Japanom (1:0). Čeka se, dakle, jedno Panama.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Postignu li Panamci gol, kladionice će ostati uskraćene za oko 663.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi