15

Komentari (15)

spidic
Smjer* konju nepismeni, škoriću.
casimiro
Sta ce se izjasniti!!Naravno svalice sve na predhodnu upravu,to rade kako su dosli..Znali su za dug kad su usli u klub,trebali su platiti..Sve je planski uradjeno..Ovo je najgora uprava ikad.na celu sa jadnikom Amarom!!!Trazili ste gledajte!!!Plakacete vi za Misimovicem!!!
KadPlaneDaPlane
Neka nam savez objasni kako se dijele licence. Po nacionalnom ključu, po snazi u savezu i komisijama, ili po rezultatima na terenu i urednosti kluba? NS BiH MAFIA. 2012 FK Sarajevo je bilo dužno i Bogu i narodu pa su dobili licencu na drugostepenoj. Toliko o Uefa pravilima. "Naime, Drugostepena komisija za licenciranje klubova Nogometnog saveza BiH, kako javljaju mediji u BiH, poništila je odluku Prvostepene komisije N/FSBIH kojom FK Sarajevo nije ispunilo uslove za dobijanje licence za nastup na evropskoj sceni."
Enchy
KadPlaneDaPlane
Idemo dalje. Sloboda tužila savez i dobila presudu. U evropu otišao Široki Brijeg. 2009. "Kompletan kadar FK Sloboda, Uprava i igrači, u utorak su doputovali u Sarajevo. U hotelu "Hollywood" na Ilidži, održali su press konferenciju povodom odluke koju je donijela Drugostepena komisija za licenciranje u NS BiH, a prema kojoj Tuzlaci nisu ispunili sve potrebne uslove za dobijanje licence potrebne za nastup u evropskim kupovima."
Dobojlija
Ti si jebena budala ,Sarajevo je isplatilo dugove kada je dobio vlasnika ,informiraj se malo , a jedina mafija ste vi iz zelje,samo prijetite kada nesto nije po vasoj volji ,dugovi se moraju placati,a I vi bi ste imli vlasnika ,samo vas nikovise ne zeli,usput da nema saveza danas biste igrali na svinjcu od stadiona,reprezentaciju ostavite na miru ,ona je iznad svih klubova I njihovih navijaca
KadPlaneDaPlane
NS BiH MAFIA! Gdje je papir da je NK Čelik izmirio svoje obaveze prema državi BiH? Dvije godine za redom ih ostavljaju u PL a znaju da nisu u redu! Kriminal!
AmerZE1990
Papir celikov je nedavno vas poraz od celika na sugavici , i de ba suti savez vam tribinu izgradio, hosk vam uzima bodove, loptu farvate na poluvremenu sa farbom od kante jupola i hoces u evropu haha suti ba
Dobojlija
Savez vam napravio teren ,krov I tribine,pomaze vam a vi tako ,vi ste sada ispali gori nego mafija ,opet farbajte loptu I igrajte na svinjcu od terena
Dobojlija
I ofe Dzeko u Inter,vama ni centa ,sipak
Chepich
Pa sta imaju objasnjavati, nesposobni debili nisu u stanju izvrsiti obaveze i ispusili su zbog toga
Benjamingst
Korupcija. Krade se na sve strane.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.