Čeka se potvrda, Mourinho dovodi višegodišnjeg prijatelja
EPA

Pojačanje za Tottenham

Čeka se potvrda, Mourinho dovodi višegodišnjeg prijatelja

Francuska televizija Canal+ objavila je kako se Joseu Mourinhu u Tottenhamu pridružuje stari znanac.

Luis Campos koji je u proteklom periodu radio u Lilleu kao sportski direktor zatražio je 'slobodne papire', a ispostavilo se da razlog ne leži samo u tome što je njegova uloga postala marginalizirana.

Pomenuti medij tvrdi da je Campos u međuvremenu dobio ponudu od Tottenhama, tačnije višegodišnjeg prijatelja Mourinha, s kojim je sarađivao i za vrijeme njegove epizode u Realu.

Campos je bio skaut kojeg je 'Posebni' doveo u svojoj posljednjoj, trećoj godini mandata na Santiago Bernabeu, a kao veliki stručnjak za skauting pokazao se gotovo svugdje gdje je radio. Naročito u Monacu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za vrijeme rada u Kneževini prepoznao je mnoge igrače i kasnije ih preprodavao po višestruko većoj cijeni. Neki od njih su Falcao, Rodriguez, Fabinho, Martial...

Portugalac je navodno sa Tottenhamom sve dogovorio i samo se čeka službena potvrda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi