Četiri kluba žele Jana Vertonghena

Štoper napušta Tottenham

Četiri kluba žele Jana Vertonghena

Belgijski štoper Jan Vertonghen ovog ljeta postat će slobodan igrač jer je odlučio da ne potpiše novi ugovor s Tottenhamom. 

Ipak, za njega neće biti zime kada je u pitanju pronalazak novog kluba jer, ako je vjerovati Daily Staru, ima četiri opcije na stolu.

To su po dva kluba iz Španije i Italije - Valencia, Real Betis, Inter i Roma. Ranije se spominjalo kako ga i Ajax ponovo želi vidjeti u svojim redima tako da bi to mogla možda biti i peta opcija.

Ovaj 33-godišnjak je član Tottenhama od ljeta 2012. godine, a prije toga igrao je za Ajax te bio na posudbi jednu sezonu u Waalwijku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone u dresu Pijetlova upisao je 26 utakmica, postigao dva gola i dodao jednu asistenciju.

Tottenham mu je nedavno ponudio jednogodišnji nastavak saradnje, ali on je tu opciju odbio jer je želio dodatnih 12 mjeseci u ugovoru na što Pijetlovi nisu pristali. Na kraju će cijela priča završiti razlazom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije