4

Komentari (4)

ComputerNumericControl
Celik trenutno nije u mogucnosti do 14 sati poslati dokaze o uplati dugovanja.
BN78
Radnik ako ispije da pregrmi danasnje gostovanje,ravnopravno će se upustiti u trku za titulu,iako je cilj ove godine treće mjesto.Jedino sto ne ide u prilog R je Radniku je matematička vjerovatnoća da negdje mora izgubiti.Valjds će Lučić danas barem jednom kiksati u njegovom stilu.
ljoze01
Sve si rekao, ja mislim da su oni u rangu gore sa tom trojkom jer znaju sta hoce. Sigurno ce biti nezgodni
andi
Ma sta cekate kada nema utakmice,,ČELIK NIJE PLATIO DUGOVANJA I NEMA UTAKMICE ,,JEDINO DO 14 SATI DA POŠALJU DOKAZ DA SU PLATILI IGRAĆIMA DUG.KOMISIJA I SAVEZ U TOM POGLEDU NE BI TREBALI IMATI DILEMU,,AKO SVI MORAMO BITI ĆISTI I AKO ŽELJO NIJE EUROPU ZATO IGRAO NEMA NI ĆELIKU DRUGE NEGO DA PLATI ILI NE IGRA UTAKMICU..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.