9

Komentari (9)

Shik
Nesto mi taj Milikov korak veliki nikako zakoracit u Romu.
Jupp
Kako ne kontate da je ovo sportski portal koji prenosi ovakve vijesti? Ako vam se ne svidja ova objava, preskocite brate, a ne serete kako objavljuju clanak po 100x, kako smaraju itd.. uvijek isto pisete/serete, nije SS izmislio ovu vijest, vec pisu Talijanski mediji !!!
StruCnjaK123321
Jupp
@StruCnjaK123321 to ti je domet? “Ne seri” ? Bravo “strucnjak”
StruCnjaK123321
Za takve kao sto si ti koji valja gluposti sasvim dovoljno
Jupp
@StruCnjaK123321 kao sto sam i mislio.. ograniceno misljenje, ogranicen vokabular, posjecno (ne)inteligentan.. opusteno, nemoj se sekirati :)
Maestro
Ovo je po 100ti put da čitam neku vijest o prelasku Džeke u Juve a ništa do sad nije bilo tačno pa dajte kad budete imali konkretne dokaze onda objavite a ne ovako samo dezinformacije širite
StruCnjaK123321
Ni sam Dzeko ne zna jos hoce li preci ili nece, a vi vec znate i koji broj ce nositi
pjanke.sa
Joj Causevicu izludices nas djettam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti