Čeka se transfer iz snova: FK Mladost Doboj Kakanj prodaje igrača slavnom ukrajinskom klubu
Bila bi to velika stvar ne samo za Mladost, već cijelu Premijer ligu BiH

Dragulj Dobojlija zapao za oko Ukrajincima

Čeka se transfer iz snova: FK Mladost Doboj Kakanj prodaje igrača slavnom ukrajinskom klubu

S. Mlaćo

FK Mladost bi u zimskom prelaznom roku mogla ostati bez mladog Nemanje Nikolića. Naime, ovaj 17-godišnjak zapao je za oko čelnicima slavnog ukrajinskog tima Shakhtara iz Donetska.

Kontakti čelnika dva kluba su već uspostavljeni, što je i potvrdio prvi čovjek FK Mladost Mensur Mušija.

"Čekamo sve. Bit će poznato možda do kraja dana i tada ću znati više informacija. Uzimam obavezu da vam se javim sa konkretnim informacijama", kazao je ljubazni Mušija za SportSport.ba.

Nemanja Nikolić je ove sezone za Mladost Doboj Kakanj upisao devet nastupa u Premijer ligi. Radi se o pravom dragulju koji je u Doboj kod Kaknja stigao iz FK Sarajevo, a nastupao je i za kadetsku, te juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugovor sa FK Mladost ima do ljeta 2021. godine, pa bi Dobojlije sigurno inkasirale kvalitetno obeštećenje, te tako napunile svoju kasu ove zime.

FK Mladost se nalazi na pripremama u Turskoj, a jučer su izabranici Adnana Zildžovića poraženi od Akademije Pandev sa minimalnih 1:0.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MLADOST
Nikolić je sa svojih 17 godina jedan od boljih bekova PL. Šteta što odlazi.
6 0
Hamu
Bolji je od Sabanovica i Hebibovica. Greska komsija, momka sam zapamtio na onom turniru kad su osvojili.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi