Mensur Mušija: Govorili su da sam odustao, posustao, a mi tek pravimo Mladost!

Novi sjajan posao napravile su Dobojlije

Mensur Mušija: Govorili su da sam odustao, posustao, a mi tek pravimo Mladost!

Samir Mlaćo

FK Mladost Doboj Kakanj jučer je dobio veliko pojačanje za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Naime, Kakanjcima je pristupio Kenan Horić, nekadašnji kapiten Čelika koji je posljednji angažman ima u turskom Antalyasporu.

Boravio je i na posudbu u kiparskom Pafosu, a zatim je odlučio raskinuti saradnju. Povezivao sa i sa FK Željezničar, no na kraju je ipak stigao u Doboj Kakanj.

Mensur Mušija, prvi čovjek FK Mladost, nije krio zadovoljstvo zbog ovog transfera.

"Horić, Famino, Arežina, ali i svi koji su dio ovog kluba dokaz su naših ambicija.
Govorili su da sam se umorio, da sam odustao, da se povlačim, a mi tek pravimo Mladost.
Oni govore, a mi radimo. Ove godine nas očekuju infrastrukturna ulaganja veća nego ikad, ali i borba za najviše domete. Ja sam uspješan čovjek, zahvalan Bogu na svemu što imam, ali Mladost me ispunjava, daje mi snagu svaki poraz i svaka pobjeda, svako dijete s iskrom u očima i željom da sutra bude novi Isaković, Dilaver, Velić, to mi daje snagu", kazao je Mušija, pa nastavio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam čovjek koji radi i gradi, pošteno pa kud dođe, ali svojim sam radom stvorio sve, radom ćemo stvoriti Mladost vrijednu svakog respekta. Ja svoje ciljeve izborim po svaku cijenu, ne odustajem i ne posustajem. Dokaz za to su moja porodica, moj biznis i moja Mladost.
Nećemo stati, nećemo se umoriti, mi tek počinjemo!

Mladost se trenutno nalazi na Antalyji gdje će obaviti završni dio priprema.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi