Čekaju se Ibričić i Rahimić

Zmajevi steltili na Ilidžu

Čekaju se Ibričić i Rahimić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u hotelu Hercegovina na Ilidži, a još se uvijek čekaju dva igrača.

Selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safetu Sušiću danas su se odazvali svi igrači koje je pozvao za susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Rumunije, osim Senijada Ibričića i Elvira Rahimića.

"Evo, svi su tu, svi su stigli. Čekamo još samo Senijada Ibričića, koji svaki čas treba da stigne i Elvira Rahimića, koji će u Sarajevo sletiti sutra", kazao je za SportSport.ba selektor A nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Na svu sreću, niko od reprezentativaca se ne žali na povrede, sem Kenana Hasagića, ali će i on najvjerovatnije biti u sastavu za Rumuniju.

"Svi su zdravi i u pogonu. Jedino Hasagić ima malo svojih hroničnih problema sa leđima, ali nije ništa strašno i svakako će biti spreman do utakmice", dodao je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti