Čekićari proigrali, Stoke deklasiran na domaćem terenu

Premier liga, 18. kolo

Čekićari proigrali, Stoke deklasiran na domaćem terenu

Utakmica koja je kasnila zbog nestanka struje na stadionu bet365 okončana je ubjedljivim porazom domaćeg Stokea od West Hama rezultatom 0:3

Iako je i Stoke imao dosta obećavajućih prilika, Čekićari su svoje iskoristili i došli do velike pobjede.

Poveo je West Ham u 19. minuti sa bijele tačke. Prethodno je Lanzini pao u kaznenom prostoru domaćih, a siguran izvođač najstrožije kazne je bio Noble.

Prvo poluvrijeme za završeno rezultatom 0:1, a iako su u drugom dijelu domaći pokušavali doći do izjednačenja, na kraju je West Ham došao do još dva gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prvo je odlično akciju svoje ekipe u 75. minuti golom krunisao Marko Arnautović, dok je Sakho potvrdi pobjedu Čekićara u 86. minuti nakon munjevitog kontranapada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti