Haos u Zenici: Navijači uletili u teren da se obračunaju sa sudijama
Ponovo su sudije bile u glavnoj ulozi, umjesto nogometaša na terenu

Na meču Čelik- Bosna

Haos u Zenici: Navijači uletili u teren da se obračunaju sa sudijama

M. Šljivak, foto: D. Kurbegović

Meč Druge lige FBiH grupa Centar između velikih rivala Čelika i visočke Bosne prekinut je u 53. minuti zbog navijačkih nereda.

Nezadovoljni suđenjem Kenana Bekrića iz Tešnja, navijači domaćih su odlučili sami uzeti pravdu u svoje ruke.

Iako je njihov tim imao vodstvo od 1:0, Bekrić je sa svojim pomoćnicima uspio izrevoltirati navijače Čelika sa svojim odlukama i oni su odlučili reagovati.

Nakon jednog prekida u drugom poluvremenu Bekrić je pokazao na bijelu tačku za Bosnu. To je naljutilo navijače domaćih. Krenuli su se obračunati sa sudijom, a susret je potom prekinut.

Reagovala je policija, a sudije su otišle u svlačionicu. Nije poznato hoće li se susret nastaviti.

Ovakve scene svakako da ne želimo gledati na bh. terenima i pitanje je sada kakva će kazna stići za NK Čelik nakon uleta navijača na teren.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sreća je svakako da niko nije povrijeđen u kompletnom haosu i sada je sve u rukama Disciplinske komiscije NSFBiH.

Pred ovo kolo Čelik je bio na trećem mjestu prvenstvene tabele sa 26 osvojenih bodova. Ispred su bili upravo Bosna sa 29 i Stupčanica iz Olova sa 33 osvojena boda.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jassony
A ovih smogovaca i jeste za kantonalne
6 35
redbull
Izgleda i u ovoj ligi auta sudija moraju goriti da bi se dobilo normalno sudjenje. Sramota sta sudije rade i cije su sluge.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi