Čelik čestitao Željezničaru na izgradnji istočne tribine

Zeničani dali podršku klubu s Grbavice

Čelik čestitao Željezničaru na izgradnji istočne tribine

Dino Kurbegović

Nedavno je FK Željezničar uputio čestitku i podršku NK Čelik na usvajanju novog Statuta, te povratku navijača na tribine Bilinog polja, a Zeničani su sada uzvratili klubu s Grbavice na podršci.

Tim iz Zenice je FK Željezničar čestitao na izgradnji istočne tribine i na trudu oko unaprijeđenja infrastrukturalnih uvjeta na stadionu.

"Klubovi koji nastupaju u Premijer ligi BiH, a posebno u nižim ligama, imaju velike infrastrukturne nedostatke što svakako ima veliki utjecaj na loš kvalitet fudbala, te se odražava i na posjetu na stadionima širom Bosne i Hercegovine. Međutim, drago nam je vidjeti kada klubovi čine nešto po tom pitanju da promijene stanje, a ovom prilikom čestitamo našim sportskim prijateljima i tradicionalnim rivalima FK Željezničar na izgradnji istočne tribine stadiona Grbavica i lijepom ambijentu, koji je njihova publika priredila na utakmici protiv FK Sloboda", poručili su iz kluba s Bilinog polja

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Čelik podržava napredak svakog kluba u našoj državi, jer svjesni su koliko je teško graditi zdrav sportski kolektiv u ovom vremenu na ovim prostorima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije