Čelik do 27. aprila mora isplatiti dug Adiloviću

Zeničanima prijeti suspenzija

Čelik do 27. aprila mora isplatiti dug Adiloviću

Nogometnom klubu Čelik prijeti suspenzija zbog duga prema nekadašnjem članu Adiju Adiloviću.

Adilović od Čelika još od ranije potražuje novac koji je zaradio u periodu dok je branio za ovaj klub, a kako do isplate u međuvremenu nije došlo, obratio se Disciplinskoj komisiji N/FSBiH koja je razmotrila zahtjev i donijela jednoglasnu odluku.

Na sjednici održanoj 10. aprila odlučeno je da zenički klub mora Adiloviću do 27. aprila isplatiti iznos od 23.000 KM ili će u suprotnom biti suspendovan.

"NK Čelik Zenica dužan je imenovanom igraču isplatiti iznos iz prethodnog člana najkasnije do 27.04.2018. godine, pod prijetnjom suspenzije od odigravanja zvaničnih prvenstvenih ili kup utakmica u proljetnom dijelu takmičarske 2017/2018. godine", navodi se, između ostalog, u odluci Disciplinske komisije N/FSBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Adilović nije jedini koji potražuje novac od Čelika, obzirom da su to radili i brojni drugi bivši igrači ovog kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lamela
Hajmo,..vrati koko sto si pocukala
5 4
bogatun
Poljska Hala ide u 2 ligu hahahahahahahahhaahahahhaha .....JEBEM VAM DJECU SVIMA...NISTE HTJELI MENE SADA 2 LIGA HAHAHHAHAHAHAHA...POZDRAV OD ŠEKIJA
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi