Kapiten Čelika sutra će predvoditi ekipu u jednoj od najbitnijih utakmica ove sezone

Kapiten Čelika pred sutrašnju utakmicu

Salčinović: Borac je velikan našeg nogometa i ne možete ga lako otpisati

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Kapiten Čelika Fenan Salčinović je imao stomačne probleme uoči prošle utakmice protiv Mladosti, tako da je ostao na klupi, te je ušao u igru u samom finišu, kako bi pomogao ekipi da osvoji tri boda.

Salčinović će sutra sigurno predvoditi ekipu u jednoj od najbitnijih utakmica do kraja sezone. Njegovo iskustvo, te znanje na terenu dosta znači za ostale saigraće, a i za protivnika, koji zna da je Salčinović igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu.

Ovaj 31-godišnji Zeničanin nada se sutra velikoj podršci s tribina, te teškoj utakmici protiv ozbiljne ekipe, koja ima veoma dobrog trenera.

„Borac je u jednoj krizi, ali to je jedan velikan našeg nogometa i ne možete ga lako otpisati. Predvođeni su jednim trenerom koji je veoma srčan i energičan, takav je bio i kao nogometaš. On ako uspije to prenijeti na svoje igrače, onda ćemo imati velikih problema. Vi znate da je prošle godine kad smo se kao i sada borili za opstanak, da je jedan od ključnih faktora u ostvarenju cilja bila podrška navijača. Oni su nas bodrili, tada su se nakon bojkota vratili i svi zajedno smo došli do željenog cilja. Nadam se da će tako biti i ove sezone, te da će nas sutra podržati u velikom broju, kako bi ostavili velikana u Premijer ligi, gdje nam je i mjesto“, nada se Salčinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošlu utakmicu nije počeo utakmicu, zbog stomačnog virusa

„Ja sam imao stomačnih problema i imam ih još, puno mi je bolje, ali sutra je veoma važna utakmica i sve naše probleme moramo ostaviti iza sebe. Svjesni smo svi što nam sutrašnja utakmica znači, moramo pobijediti, a ako osvojimo tri boda, po mojim procjenama, opstanak je veoma blizu“, završio je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lamela
I ti nas brukas dobro ali hajde,..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti