Čelik i dalje bez stranaca, Olgun sutra stiže u Zenicu

Da li će stvari uskoro postati jasnije?

Čelik i dalje bez stranaca, Olgun sutra stiže u Zenicu

22. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi i sudar Slobode i Čelika na Tušnju.

Čelik je i dalje u teškoj situaciji u PL (nije ni Sloboda u puno boljoj), a svakako su loše vijesti za Zeničane što će i na Tušnju biti lišeni usluga stranih igrača.

Naime, SportSport.ba saznaje da igrači sa "stranim papirima" koji su došli u Čelik još uvijek nisu registrovani, pa ni u subotu neće imati pravo nastupa.

Zeničani su tako i danas bez stranaca uigravali ekipu, ali ima i pozitivnih stvari za Čelik - vraća se kapiten Salčinović.

Predsjednik kluba Aydin Olgun bi sutra trebao doći u Zenicu, pa bi uskoro mnoge stvari oko kluba, uključujući i registraciju stranih igrača, trebale biti jasnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Čelika (22. kolo PL BiH) na Tušnju se igra u subotu od 15:00h.

Čelik je nakon 21 odigranog kola trenutno predzadnji na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Ni Sloboda nije u puno boljoj situaciji s obzirom da se nalazi na poziciji iznad sa bodom više.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Jedini covjek koji jos nije digao ruke, svi pa i navijaci digli ruke.
9 1
NEUTRAL
Svi u Tuzlu po 3 boda !! Naprijed ČELIK!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi