Zenica živi za ovakve trenutke i svoj Čelik

Fenomenalna atmosfera

Zenica živi za ovakve trenutke i svoj Čelik

M. Šljivak

Zenički ponos Čelik igra meč protiv Klisa za ulazak u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, a atmosfera na Bilinom polju je zaista evropska. To pokazuju scene s tribina.

Čelik protiv Klisa ima mogućnost da izbori plasman u Prvu ligu Federacije BiH. Iza zeničkog velikana godine su ponora, ali se klub polako diže i bore se za ulazak u drugi rang takmičenja.

Zeničani su današnje 'finale' odlučili podići do evropskog nivoa. Na tribinama Bilinog polja vlada zaista čudesna atmosfera pred utakmicu s Klisom koji je posljednja prepreka za plasman u Prvu ligu.

Oko 10.000 gledalaca skupilo se na Bilinom polju. Najglasniji su naravno Robijaši, a tu je i dosta 'obične' raje koja je došla podržati svoj tim.

Tu je i dosta poznatih lica, a na tribinama je i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić.

Prvi meč između ovih timova završen je rezultatom 1:1 i Zeničani imaju jako lijepu šansu da dođu do plasmana u Prvu ligu.

Oglasi

Pogledajte samo djelić atmosfere s Bilinog polja koje večeras izgleda zaista evropski.

Sastavi za ovaj meč izgledaju ovako:

ČELIK: Durmo, Arnautović, Vardo, Međuseljac, isaković, Salčinović, Karalić, Žuna, Šijerkić, Sivac, Durmiš.

KLIS: Cero, Bajramović, Šehić, Ovnović, Vila, Kudra, Kozić, Hero, Mušinović, Zečić, Makan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na klupi Čelika su: Mlačo, Muslić, Šarić, Zukić, Kolić, Behadarević, Bašić, Mujić, SMajić.

Na klupi Klisa su: Ćosić, Graho, Bajrić, Canović, Mujak, Hebibović, Habibija, Jahić, Mušinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti