Čelik kreće sa radom u subotu, očekuje se nekoliko zvučnih pojačanja
Novi trener Čelika pred sobom ima zaista težak zadatak da ostavi ekipu među najboljim ekipama BiH

Prozivka fudbalera zeničkog tima

Čelik kreće sa radom u subotu, očekuje se nekoliko zvučnih pojačanja

Midhat Šljivak

NK Čelik dobio je danas novog šefa stručnog štaba. Kormilo Zeničana preuzeo je Slaven Musa koji je dobio zadatak da ekipu sa Bilinog polja ostavi u društvu najboljih timova Bosne i Hercegovine, a pred njim će biti veoma težak zadatak jer se Čelik nalazi u jako teškoj poziciji pred nastavak prvenstva.

Novi trener zeničkog tima okupiće ekipu u subotu. Musa će na Bilinom polju izvršiti prozivku fudbalera i predstaviće plan priprema, ali istog dana će se zahvaliti nekolicini fudbalera na koje neće računati u narednoj polusezoni.

S obzirom na to da je jedini cilj kluba opstanak u društvu najboljih timova BiH, očekuje se da će Zeničani angažovati pojačanja. Očekuje se da klub dobije nekoliko zvučnih pojačanja, a nova lica bi se trebala pojaviti već na prozivci.

Musi će na klupi Čelika asistirati Jasmin Džidić, Asim Hrnjić i Goran Brašnić, a ovaj stručnjak je četvrti trener zeničkog tima u ovoj sezoni nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik nakon prvog dijela sezone zauzima pretposljednje 11. mjesto na tabeli Premijer lige BiH. Osvojili su samo 10 bodova i mnogi su ovu ekipu uz Vitez već otpisali u borbi za opstanak.

Međutim, cilj svih u klubu je opstanak među najboljim ekipama u BiH. To je jedan jedini zadatak, koji je težak, ali ne i nemoguć.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Musa je dobar ali njegovi rezultati mnogo zavise od kvalitete tima, budale su što nisu Pavića zvali koji se dokazao par puta već sa lošim timom.
2 2
topalovic
Nema pomoci,..nema reprograma,..gasi svijetla.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi