Čelik na Kamberovića polju dočekuje Stupčanicu
Zeničani spremni dočekuju novu sezonu u kojoj će nastupiti u višem rangu takmičenja

Još nije završena reparacija travnjaka Bilinog polja

Čelik na Kamberovića polju dočekuje Stupčanicu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon što su bez poraza prošli Kantonalnu ligu ZDK, Zeničani će u narednoj sezoni igrati u višem rangu, odnosno Drugoj ligi FBiH, grupa "Centar".

Svakako viši rang donosi dosta jačih utakmica, ali i protivnika. Prema prognozama četiri-pet ekipa među kojima je i Čelik će se boriti za sami vrh. Zeničani će sezonu otvoriti na domaćem terenu, a dočekat će tim Stupčanice, koji je jedan od pretendenata za najviši plasman.

Iako Čelik svoje utakmice igra na svome stadionu Bilino polje, ovaj meč protiv Stupčanice će biti odigran u nedjelju od 17 sati na stadionu Kamberovića polje. Razlog je što još nije u potpunosti završena reparacija travnjaka Bilinog polja. Zbog visokih temperatura ovog ljeta travnjak nije dobio glazuru, a to bi se trebalo da desi u narednih 10-15 dana.

Čelik će tako dočekati Stupčanicu na Kamberovića polju, gdje je prošlog vikenda u generalci pobijedio Slobodu iz Novog Grada rezultatom 3:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Nema sumnje da svi navijači Čelika jedva čekaju da krene nova sezona, a tim Čelika za koju će u novoj sezoni nastupati igrači poput Nurkovića, Varde, Isakovića, Mahmutovića, Salčinovića, Žune i ostalih nogometaša obećava dobre partije i visok plasman.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Secerko
Idemo lagano, korak po korak. Fudo klošaru!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi