Čelik na mini pripremama u Čitluku
Zeničani sele u Čitluk zbog lošeg vremena i terena u Zenici

Zeničani u Hercegovini ostaju četiri dana

Čelik na mini pripremama u Čitluku

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su obavili trening, te su se zaputili na mini pripreme u Čitluk, gdje će boraviti četiri dana. Loši vremenski uslovi i tereni 'otjerali' su Zeničane u Hercegovinu, gdje će kovati planove i pripremati se za narednu utakmicu u Premijer ligi.

Čelik se nakon remija protiv Borca i pobjede nad Goškom vratio u borbu za opstanak, ali za potpuni priključak Slobodi, ali i ekipi iz Gabele potreban im je dobar rezultat u narednom kolu, kada gostuju na Tušnju.

Put Čitluka otputovali su svi igrači sem Tonija Livančića, koji je u utakmici protiv GOŠK-a povrijedio zadnju ložu, te mu je preporučeno mirovanje narednih 15-ak dana. Matej Marković je na okupljanju mlade reprezentacije BiH, tako da će i on propustiti odlazak u Hercegovinu.

Dosta toga kada je u pitanju klub s Bilinog polja bit će poznato nakon tri naredna kola. Gostovanje u Tuzli, te utakmice protiv Viteza i Mladosti dat će odgovor hoće li Zeničani ući u zanimljivu završnicu kada je u pitanju opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi