Ismar Huskić novi-stari generalni sekretar NK Čelik
Huskić je prošao sve omladinske kategorije kluba, te je kao službeni predstavnik predvodio Čelik na više od 100 utakmica u Premijer ligi

Investitori žele mlade i sposobne ljude

Ismar Huskić novi-stari generalni sekretar NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik u narednom periodu trebao bi pretrpjeti mnoge kadrovske promjene.

Kako smo jučer pisali, najozbiljniji kandidat za sportskog direktora kluba je Emir Hadžić, koji iza sebe ima respektabilnu karijeru, mlad je, ima veoma dobre veze, a funkciju sportskog direktora uspješno obavlja u Olimpicu.

Investitori iz Turske koji su preuzeli klub uz pomoć svojih prijatelja Edina Beganovića, Ashata Idrizovića i Edina Beganovića, nastoje napraviti svojevrsnu rekonstrukciju u klubu, kada su u pitanju zaposlenici. Nije tajna da trenutno rukovodstvo nije zadovoljno radom trenutnog kadra, čast izuzetcima.

Danas je postignut dogovor da se u klub vrati bivši generalni sekretar Ismar Huskić, koji će u narednom periodu ponovo obavljati ovu funkciju. Ovaj 28-godišnjak uspješno je više od tri godine radio u Čeliku na poslovima generalnog sekretara, a bio je i predstavnik kluba na više od 100 utakmica u Premijer ligi, da bi prije dvije godine nakon svađe s tadašnjim direktorom Adnanom Nuhagićem, napustio Bilino polje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaposlenici kao što je pomenuti Huskić svakako da su potrebni klubu da se trgnu iz letargije i mrtvila koje vlada godinama na Bilinom polju. Čelik sigurno slijedi težak zadatak, vraćanja na zdrave temelje, a tu će svakako bitan faktor da budu i sami zaposlenici kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi