5

Komentari (5)

Majstor_ZE
Ovo smo danas trebali rutinski rijesiti sa 2 3 razlike, ovako smo doveli u pitanje da Zvijezda koja je totalno losa ekipa dodje do boda, ali eto sta nam se sve desavalo ovih dana , pobjedi ne treba gledati u zube.
Strucnjak12345
Legendo, ova zvijezda je kvalitetna ekipa, to su potvrdili u prošlom kolu, od dolaska zlidjovica ili kako se vec zove igraju jako ofanzivan nogomet
Princ_belog_grada
Ma brate nikad ljudima udovoljiti...pobedi (sto nisi vise),izgubi (eto vidi). Da Zvijezda je dosla da stoji tu,da ih Celik nakanta...nebuloze. Ta Zvijezda ja pobedila Zrinjski u proslom kolu 2:0. nesto ne verujem da du bas indijanci.
Strucnjak12345
Idemo u Evropu :)))
RobijasZe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.