Čelik nema gotovo nikakve šanse na Grbavici

Kvote su sasvim jasne

Čelik nema gotovo nikakve šanse na Grbavici

Midhat Šljivak

Tokom vikenda na rasporedu su utakmice 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nekoliko je veomna interesantnih duela, a svakako da se izdvajaju utakmice Velež - Sloboda, Sarajevo - Široki Brijegi i Željezničar - Čelik.

Upravo će utakmicom Želje i Čelika na Grbavici biti zaključeno 15. kolo. Duel se igra na Grbavici, a oba tima u ovaj meč ulaze sa imperativom dobrog rezultata.

Željezničar igra poprilično slabo u proteklih nekoliko utakmica, ali sa druge strane Čelik je u mnogo dubljoj krizi i dešavanja unutar kluba nisu na pravom nivou.

Kladionica Mozzart u ovom duelu vidi Željezničar kao apsolutnog favorita. Jasno to pokazuje i kvota na sarajevski klub, pa sve izgleda kao da Čelik nema apsolutno nikakve šanse na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je također popriličan favorit protiv Širokog Brijega. Kvota na aktuelnog šampiona je itekako primamljiva, baš kao i na Velež protiv Slobode.

Kompletnu ponudu Premijer lige BiH u kladionici Mozzart pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjdinVL
Od kad se to šanse neke ekipe mjere prema kvotama na kladionici? Da Bog da usvojili i implementirali ovaj najnoviji zakon o kladionicama pa da najbliza kladionica Sarajevu bude na Trebevicu!
8 0
Samoiskreno
Sramotan naslov sarajevskog poetala
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti