Još jedan igrač raskinuo ugovor sa Slobodom

Nije se naigrao na Tušnju

Još jedan igrač raskinuo ugovor sa Slobodom

Marinko Rastoka i FK Sloboda dogovorili su sporazumni raskid saradnje.

U redove tuzlanskog premijerligaša Rastoka (28) je došao ljetos iz TOŠK-a, ali za nekoliko mjeseci provedenih na Tušnju nije uspio da se nametne i utakmice je pretežno gledao s klupe ili tribina.

Zbog nezadovoljstva minutažom Rastoka je prethodnih dana razgovarao s vodstvom Slobode, a u konačnici dogovoreno je kako je za obje strane najbolje da se raziđu.

Da je napustio Tušanj potvrdio nam je i sam Rastoka, poželjevši svom, sada već bivšem, klubu sreću u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rastoka je nastupio u samo četiri ligaške utakmice, pritom sakupivši tek 42 minute na terenu, a osim Slobode igrao je još za TOŠK, Travnik, Olimpik, Bratstvo, Rudar Prijedor...

Sa Slobodom je, podsjetimo, danas ugovor raskinuo i francuski ofanzivac Yoann Martelat .

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Titanic
3 2
mirza24
kad idu livancic , smaja i sale hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi