Čelik odradio trening pred odlazak u Mostar: Ekipi se priključio nogometaš iz Senegala
Senegalac Keita sinoć se pridružio ekipi, a danas je odradio i trening s crno-crvenima, nije poznato hoće li ostajati duže na Bilinom polju

Zeničani protiv Veleža žele ostati neporaženi

Čelik odradio trening pred odlazak u Mostar: Ekipi se priključio nogometaš iz Senegala

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika odradili su danas trening na Bilinom polju, a nakon toga otišli su na ručak, te će se danas zaputiti prema Mostaru, gdje će biti u karantinu pred sutrašnji duel protiv Veleža.

Zeničani su osvojili četiri boda u utakmicama protiv Širokog Brijega i Sarajeva i mogu biti zadovoljni bodovnim saldom. Izabranici Hasana Ozera sutra žele da ostanu neporaženi, ali znaju da će to biti teško, budući da je i Velež pod pritiskom jer su ubilježili dva poraza na otvaranju prvenstva.

Dodatni problem za stručni štab jeste što za sutrašnju utakmicu neće moći računati na veznjaka Anela Dedića, koji danas nije ni trenirao s ekipom, budući da je povrijedio ložu. Upitan je i nastup mladog veziste Selima Žune, koji danas nije trenirao s ekipom.

Zanimljivo da se danas na treningu pojavio još jedan novi igrač, ono što znaju u stručnom štabu, ali i igrači jeste da je igrač koji dolazi iz Senegala, te se zove Keita. Ostale informacije od stručnog štaba nismo dobili uz obrazloženje da je tek došao na Bilino polje, te da će jedno vrijeme trenirati s klubom, pa će vidjeti šta dalje s njim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U sutrašnjoj utakmici u Vrapčićima očekuje se nekoliko promjene u ekipi u odnosu na duel protiv Sarajeva. Tako će se u početnoj postavi vjerovatno naći Raguž, Okić i Grahovac, dok će ostale pozicije u ekipi biti nepromijenjene. Nakon što je odradio suspenziju zbog crvenog kartona u tim se vraća i mladi ofanzivac Ševkija Resić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Deda je prehodao drugo poluvreme...nikad losije nije odigro....neznam sto nije izaso beze upopastavo slobodnjake....
0 3
meadin
Govno pokvareno podbac svoiu mamu da se orroba
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije