Pecelj pred FK Velež: Nadamo se bodovima iz Mostara

Težak ispit za Zeničane

Pecelj pred FK Velež: Nadamo se bodovima iz Mostara

S. Mlaćo

Pred nogometašima Čelika sutra je novi izazov. Zeničani će nakon remija sa Sarajevom (0:0) na megdan Veležu koji je loše otvorio sezonu.

Mostarci nisu osjetili slast osvajanja bodova, te se sutra nadaju prvom slavlju. Ipak, i u Čeliku imaju svoju računicu.

"Sigurno da nas čeka teška utakmica. Velež mora tražiti bodove i sigurno će se pokušati iskupiti protiv nas. Ipak, mi smo u usponu i nadam se da ćemo uzeti bodove", kazao je prvotimac Zeničana Ljubiša Pecelj.

Čelik nakon dva kola ima četiri boda. Pecelj je zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da smo zadovoljni. Nije lako dobiti u Širokom, mnoge smo iznenadili tom pobjedom. Protiv Sarajeva i remi dobar".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Sutra nam je glavni igrac u napadu Zvonic, ocekujem barem jedan autogol :)
14 0
Mica
po guzicete doit 3 komada mrs ciburijada ciku.
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi