Adnan Tajar iz Iskre u Slogu G.V. Uskoplje

Mladi golman promijenio klub

Adnan Tajar iz Iskre u Slogu G.V. Uskoplje

Mladi golman Adnan Tajar novi je član Sloge iz Gornjeg Vakufa Uskoplj, člana Druge lige FBiH grupa Jug.

Tajar je prošao školu nogometa NK Iskra, te u prvom dijelu sezone nosio dres juniorske selekcije Bugojanaca, međutim pravu priliku u prvom timu nikada nije dobio.

U Bugojnu već odavno ne daju puno šansi igračima koji su ponikli u njihovim redovima, pa je i Tajar odlučio dići sidro i pojačati trenutno četvrtoplasirani tim Druge lige FBiH grupa Jug.

Vrlo brzo je dogovorio saradnju i već danas će se priključiti svom novom timu, s obzirom da danas i startaju pripreme ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"Brzo sam se dogovorio sa Slogom, vjerujem da sam napravio pravi potez i radujem se početku priprema. Sloga je u prvom dijelu sezone pokazala da ima kvalitetnu momčad, nadam se uspješnim rezultatima i u drugom dijelu", kazao je Tajar za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi