Adnan Tajar iz Iskre u Slogu G.V. Uskoplje

Mladi golman promijenio klub

Adnan Tajar iz Iskre u Slogu G.V. Uskoplje

S. Mlaćo

Mladi golman Adnan Tajar novi je član Sloge iz Gornjeg Vakufa Uskoplj, člana Druge lige FBiH grupa Jug.

Tajar je prošao školu nogometa NK Iskra, te u prvom dijelu sezone nosio dres juniorske selekcije Bugojanaca, međutim pravu priliku u prvom timu nikada nije dobio.

U Bugojnu već odavno ne daju puno šansi igračima koji su ponikli u njihovim redovima, pa je i Tajar odlučio dići sidro i pojačati trenutno četvrtoplasirani tim Druge lige FBiH grupa Jug.

Vrlo brzo je dogovorio saradnju i već danas će se priključiti svom novom timu, s obzirom da danas i startaju pripreme ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"Brzo sam se dogovorio sa Slogom, vjerujem da sam napravio pravi potez i radujem se početku priprema. Sloga je u prvom dijelu sezone pokazala da ima kvalitetnu momčad, nadam se uspješnim rezultatima i u drugom dijelu", kazao je Tajar za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi