Čelik protiv Metalleghea bez Popovića i Predragovića

Zeničani oslabljeni u Travniku

Čelik protiv Metalleghea bez Popovića i Predragovića

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik u subotu na stadionu Pirota igra vjerovatno i najvažniju utakmicu sezone. Zeničani su na dnu tabele sa samo pet bodova iz 11 kola i nalaze se u velikoj rezultatskoj krizi. Ekipa koju s klupe vodi Ivo Ištuk silno želi da prekine crni niz, a veliku priliku imat će u subotu na stadionu Pirota protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak ekipi Metalleghe iz Jajca.

Kao što smo jučer objavili strateg crno-crveni odrekao se usluga petorice igrača (Haurdić, Pliska, Jurković, Gogić,Isović), a stručni štab biće lišen i usluga još dvojice igrača koji su u trenažnom procesu i koji bi sigurno zauzeli svoje mjesto u ekipi.

Zbog tri žuta kartona narednu utakmicu će propustiti mladi reprezentativac Marin Popović, dok još i nakon mjesec i po dana iz Srbije nije stigao certifikat za veznjaka Fedora Predragovića.

Zeničani nemaju veliki roster kvalitetnih igrača, ali oni koji dobiju šansu u subotu sigurno da će morati dati i više od onoga što mogu, ako žele da neporaženi napuste Travnik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi