9

Komentari (9)

ComputerNumericControl
Naprijed Čelik da se vratiš putevima stare slave.Zenica bez Čelika nije Zenica,a Čelik bez Robijaša nije Čelik.Puno sreće u nastavku prvenstva i da doneseš dosta radosti gradjanima Zenice.
crkvice
Jaki smo nema sta,..hehehehe
nickizedostizeko
Koliko ti Pivic i ostala bagra iz SDA plaća? Odjebi od Čelika! Svi u Kakanj!
crkvice
Celik je turska igracka i kad mu dojadi ili ga habate donji smo.To je problem a ne nasa SDA.
nickizedostizeko
Koja naša SDA? Jel to ona ista SDA koja je dovela NAŠ ČELIK do gašenja. Nema se potrebe raspravljati s tobom. Vide svi dokle ti gledaš...
crkvice
Nasa SADA.Jasta nego nasa.Mi smo krvarili za BiH.
nickizedostizeko
Krvarilo je dosta ljudi sa sve tri strane, pošten narod koji nije znao da ih ona trojica zajebaše u svakom koraku. Nije ti krvario ni Bakir, ni Mile i Dragan. Sram te bilo, treba te administrator banati ne zbog vrijeđanja drugih nego samog sebe što i dalje vjeruješ da je SDA stranka po mjeri. Pozdravljam te uz jednu rečenicu: BIT ĆE ČELIK OPET ŠAMPION!
Sumedin Kulacic
najveci problem čeliku je SDA koja i sad rovari i podmece lazi al mogu ga pusit samo se Aydin pita
franjo25z
Lizi mi liniju suneta.....luzeru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.