Čelik sedmorici igrača mora isplatiti 150.000 KM!

U protivnom slijedi suspenzija

Čelik sedmorici igrača mora isplatiti 150.000 KM!

A. Čaušević

Iako igra u najnižem rangu bh. fudbala i praktično kreće iz početka NK Čelik se još uvijek nije riješio dugova iz prošlosti. 

Odlukom Disciplinke komisije FS BiH na naplatu su došla nova dugovanja i to na osnovu odluke Komisije za status i transfer igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona.

Zenički klub najviše morat isplatit Luki Miletiću (38.761 KM), duguje se još Nerminu Jamaku (32.902), Tariku Isiću (16.800), Ševki Okiću (25.726), Sanjinu Leliću (5.805), Fikretu Karajbiću (11.952) i Petru Ragužu (18.000).

Krajnji rok do kada Čelik mora isplatiti dug u iznosu od oko 150.000 KM je 17. septembar, inače Zeničanima koji su sezonu u Ligi Zeničko-dobojskog kantona počeli sa tri pobjede slijedi suspenzija.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Ne razumijem kad su već u tolikim dugovima i kreću od početka zašto nisu otišli u stečaj i ugasili se kao svi normalni klubovi, kao velika Parma npr prije nekoliko godina. Ugasiš klub, promjeniš ime neznatno npr iz NK čelik u Fk čelik, registruješ se u zadnju ligu i udri. Šta ovi rade boga pitaj, kreću iz zadnje lige a svi dugovi ostali.
11 1
starmac
Ovdje je jedina šansa otići u stečaj i registrovat se nanovo kao FK ČELIK.Nevidim drugog izlaza.Sa ovim stalnim potraživanjima neće moći se vratiti u PL ni za 20 god.Žalosno.Želim Čeliku puno sreće i što bržu konsolidaciju.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti