Zeničani sezonu otvorili pobjedom

Čelik u sjajnoj utakmici pobijedio Moševac

13

Komentari (13)

Ergelakonja
Na vijestima ,uvijek udarna nk Ćelik,,kao da drugi timovi ne postoje Pa kakve su to vjesti
DadiG
Prestanite zafrkavati. Nije bitno koliko je nas bilo u srijedu. U 3. rangu imati 1.500 gledalaca je uspjeh. Samo 3-4 tima u Premijer ligi može imati više gledalaca. Nikada mi nisu bili dragi ali sa ovom bazom navijača zaslužuju da budu u Premijer Ligi.
Icardi072
Veceras veca posjeta nego na vecini utakmica pl
Convicts
Poduvajte ga dusmani,samo Celik,dusmani poduvajte ga hah ha ha.
zeničkidokosti
Volio bih pitare vidjeti protiv Moševca. Mole vas ljudi iz uprave da dođete, besplatan sjever i opet vas dođe par milja, na toliko sarajevo i toliku bazu navijaca.
Catanzaro
Nikakva razlika izmedju Tuzle i Mosevca. Sramota je da ih je tri puta vise iz Sarajeva došlo nego vas veceras. Jos ste se nalozili idete na veci rang. Sto prije priznas vlastitu sramotu prije cete aktivirat ljude da dolaze gledati Celik
user1582327591
Nikakva razlika između ekipe koja je igrala evropu i moševca kojem je ovo prva utakmica u historiji pod reflektorima, a moguće i zadnja?! Pa lave jesi dobar ti?
MSOZ101
Jedva se skupili
Catanzaro
Tri puta više pitara iz Sarajeva došlo neki dan. Jao sramote
Celicni45
Vi bi se raspali u 3. ligi da igrate majmune.Vidimo kada zaredate lose rezultate bude vas 2000 max na stadionu plus ulaz besplatan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.