Razišli se NK Vitez i Ivica Bonić

Federalni prvoligaš sutra starta sa pripremama

Razišli se NK Vitez i Ivica Bonić

S. Mlaćo

Novi član Prve lige FBiH NK Vitez sutra će startati sa pripremama za novu sezonu. Vitežani se nalaze u veoma teškoj situaciji s obzirom da je klub po ispadanju iz premijerligaškog društva napustio veliki broj igrača, a za sada je pristiglo tek par pojačanja. 

Danas je i zvanično potvrđeno da na klupi Viteza neće sjediti Ivica Bonić koji je jutros obavio razgovore sa čelnicima kluba i odbio nastavak saradnje.

Bonić će uskoro i zvanično postati vlasnik UEFA PRO licence, a na kraju prošle sezone istekao mu je ugovor.

Vitežani su poprilično zakasnili sa početkom pripremama što je i bio jedan od razloga da Bonić napusti klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vitez su do sada pojačali Armin Sarvan i Alden Bešić, a ugovor bi u narednim danima trebao potpisati i Nijaz Fazlić, koji je posljednju sezonu proveo u redovima NK Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi