Čelik uvjerljiv protiv Moševca
FOTO: facebook NK Čelik Zenica

Zeničani upisali sigurnu pobjedu

Čelik uvjerljiv protiv Moševca

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika jučer su odigrali svoju prvu pripremnu utakmicu uoči početka nove sezone Premijer lige BiH.

Svima je poznato da u Čeliku vlada veoma teška situacija, pripreme su započele veoma kasno, pa je veliko pitanje šta će donijeti nova sezona za tim iz Zenice.

U jučerašnjem meču izabranici Kemala Hafizovića odmjerili su snage sa niželigašem NK Moševac, te slavili sa ubjedljivih 5:0.

U prvom poluvremenu igralo se dosta grubo, a Čelik je uspio postići samo jedan pogodak i to preko Imamagića. U nastavku ipak mnogo efikasnija i lepršavija igra Zeničana, te još četiri pogotka.

Dva puta je pogodio talentovani Hanan Adilović, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Pašalić i Majdanac.

Susret je odigran u Maglaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Moševac - NK Čelik 0:5 (0:1)

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi