Čelik zainteresovan za Stevu Nikolića
Nikolić je iskusan napadač, čije kvalitete su potrebne Čeliku u borbi za opstanak.

Nakon odlaska s Grbavice

Čelik zainteresovan za Stevu Nikolića · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: T. Hebib

Iskusni napadač Stevo Nikolić prije kraja polusezone odlučio se razići s FK Željezničar. Nije se ovaj nogometaš naigrao na Grbavici, a kao igrač kojem nije u planu sjediti na klupi odlučio je napustiti klub iz Doline ćupova.

Za starog lisca kao što je Nikolić sigurno neće biti teško pronaći novi klub, a kako SportSport.ba saznaje, ovaj napadač je na meti zeničkog Čelika.

Nakon vanredne sjednice Skupštine kluba biće poznato hoće li investitori iz Turske preuzeti Čelik. Iako još nisu zvanično ušli u klub, nije tajna da se vrše pregovori s mnogim igračima, koji bi trebali da pojačaju Zeničane u borbi za opstanak.

Jedan od igrača koji bi svakako mogao da bude prevaga u borbi za opstanak je i 33-godišnji Stevo Nikolić. Ovaj napadač u Premijer ligi ima preko 200 nastupa, a može se pohvaliti i s četiri titule prvaka, dvije sa Zrinjskim, te po jednu s Borcem i Modričom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za klubove iz Premijer lige nastupao je još za srbijanski Obilić, mađarski Debrecen, rumunjski Otelul Galati i slovački Spartak iz Trnave.

U dresu Željezničara u nešto više od godinu dana upisao je 34 nastupa uz šest golova i dvije asistencije. Uz ostanak Mahmutovića, te zdravog Salčinovića i eventualni dolazak Nikolića, crno-crveni bi imali sjajan ofanzivni dio ekipe, koja bi svakoj ekipi u našoj Premijer ligi mogla postići gol.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi