Čelnici Intera zadali novi udarac Manciniju

Italijanski stručnjak na izlaznim vratima

Čelnici Intera zadali novi udarac Manciniju

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera prije nekoliko dana počeli su pripreme za novu sezonu italijanske Serije A.

Inter zadnjih nekoliko sezona muku muči s rezultatima, a ovo će navijače ove ekipe biti još jedna sezona bez Lige prvaka. Ipak, to nisu jedini problemi koji pogađaju nekadašnjeg prvaka Evrope.

Prema pisanju italijanskih medija Inter bi u narednih nekoliko dana mogao protražiti novog trenera. Naime, Roberto Mancini je u svađu s vlasnicima kluba, te će najvjerovatnije napustiti Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlasnici kluba zacrtali su Manciniju da ove sezone izbori Ligu prvaka, ali italijanski stručnjak smatra da nema dovoljno jak tim za to. Iako je tražio nekoliko skupih pojačanja na kraju ih nije dobio. A, prema svemu sudeći ovaj tim napustiti će napadač Mauro Icardi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi