Otac Luke Jovića bijesan na medije u Srbiji: "Ponašaju se kao da je ubio nekoga"

Poručio da njegov sin poštuje kućnu izolaciju

Otac Luke Jovića bijesan na medije u Srbiji: "Ponašaju se kao da je ubio nekoga"

E. Čaušević

Napadač Real Madrida, Luka Jović, našao se na velikom udaru srbijanske javnosti nakon što nije poštovao pravila kućne izolacije.

Jović se prije nekoliko dana vratio u Beograd iz Madrida kako bi bio sa svojom porodicom, ali je prekršio pravilo da mora provesti 14 dana u izolaciji zbog pandemije koronavirusa.

No, napadač kraljevskog kluba to nije poštovao i kako pišu mediji u Srbiji sa djevojkom Sofijom Milošević je viđen na ulicama Beograda. Jović se izvinio javnosti zbog svog bahatog ponašanja, te je poručio da nije htio nikoga ugroziti.

Nakon svega oglasio se i njegov otac Milan koji je izjavio da je napad na njegovog sina koji nije uradio ništa pogrešno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam da li mediji ovde kampanju protiv mog sina. Garantujem vam da on nije prekršio pravila. Ne izlazi iz svog doma osim kada mora otići do supermarketa da kupi hranu", rekao je Milan Jović i dodao.

"Od kćerke sam čuo šta novine pišu o Luki. U stalnom smo kontaktu i on sigurno meni ne laže. Luka je dobar i obrazovan momak i zna o kakvoj situaciji se radi. Ova slika koju mediji stvaraju o njemu je užasna, kao da je ubio nekoga. Dobio je dozvolu kluba da se vrati u Srbiju i nije uradio ništa pogrešno. Takve laži mogu naštetiti njegovoj karijeri jer su već došle do Španije. Sada Real Madridu moramo dokazati da su to samo laži".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Aaaa to je onaj sto je Bosanac a glumi Srbina? Hahah sta si ocekivo... trebas igrati gdje pripadas a ne gdje zelis da glumis.
5 2
hasetz
Da je ubio nekoga bio bi manji od makova zrna SELJAČINO!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi